La crida als Congressistes no s’atura, ens arriba més material del Congrés

Aquesta setmana, a la Fundació hem rebut més material del Congrés de Cultura Catalana, concretament, hem rebut un cartell de la Comissió de Madrid del Congrés de Cultura Catalana que va ser utilitzat durant els actes exteriors del Congrés celebrats a Madrid. El propietari del cartell, el Sr. Manel Camós, ens ha fet arribar personalment aquest cartell que encara conservava. 

El cartell de la Comissió de Madrid es suma ja a altres materials del Congrés que els últims mesos hem rebut a la Fundació fruit del projecte de Crida als Congressistes que estem realitzant enguany com una activitat dins del marc de la commemoració del 40è aniversari del Congrés de Cultura Catalana

A més d’aquest cartell, hem rebut fotografies de diferents actes del Congrés, com ara: imatges de la cloenda del Congrés al Palau de Congressos de Barcelona, de la cloenda de la campanya “Per les Institucions Autonòmiques” a Cornellà, actes del Congrés a Mallorca, a Cornellà, a Terrassa, a Viladecans, etc. També, hem rebut un audiovisual del Congrés a Badalona i diversos cartells dels actes que es van celebrar a Sant Feliu de Llobregat i a El Papiol. 

Tot el  material el podeu consultar a aquest mateix web dins l’apartat Memòria del Congrés – Material del Congrés on hi trobareu les imatges i els cartells que hem rebut i els noms dels autors que ens les han cedit. 

Recordem que la Crida als Congressistes no s’ha acabat, si conserveu imatges del Congrés o ens voleu explicar la vostra experiència i els vostres records ho podeu compartir a través de l’adreça: info@fundccc.cat

 

Cartell de la Comissió de Madrid del Congrés de Cultura Catalana que hem rebut a la Fundació